inkleurtekening

Wat spelen we dit seizoen?

Oktober 2018 - MINOES

Data: zaterdag 13 oktober, zondag 14 oktober, vrijdag 19 oktober, zaterdag 20 oktober en zondag 21 oktober. Vrijdag om 19u30, zaterdag en zondag om 15u.
Waar: Mark Liebrecht Schouwburg - Mortsel
Leeftijd: Van 5 tot 105 jaar
Van: Jan de Waard
Naar het verhaal van: Annie M.G. Schmidt
Regie: Matthias Berghmans
Korte inhoud: Tibbe is een journalist die te verlegen is om op nieuws te jagen. Daarom schrijft hij maar over wat hij goed kent: poezen. Zijn baas dreigt hem te ontslaan, tenzij hij eindelijk over écht nieuws schrijft. Dan ontmoet Tibbe Minoes, een vreemde dame die wel erg katse manieren heeft. Minoes besluit Tibbe te helpen bij het opsporen van nieuwtjes. Samen ontdekken ze een groot schandaal in het dorp... Een vrolijk verhaal voor jong en oud, én voor katten!

Maart 2019 - DE WOLF EN DE ZEVEN GEITJES

Data: zaterdag 16 maart, zondag 17 maart, vrijdag 22 maart, zaterdag 23 maart en zondag 24 maart. Vrijdag om 19u30, zaterdag en zondag om 15u.
Waar: Mark Liebrecht Schouwburg - Mortsel
Leeftijd: Van 4 tot 104 jaar
Naar het verhaal van: De gebroeders Grimm
Regie: Petra Dias
Korte inhoud: Moeder Geit heeft zeven kinderen, die haar een hoop plezier geven, maar ook een druk leventje. De zeven broertjes en zusjes spelen, dansen, zingen en lachen zonder al te veel angst voor de wolf, hoewel moeder Geit hen elke dag voor hem waarschuwt. Dan gaat gaat moeder Geit uit werken, zoals elke dag. Plots staat de Wolf voor de deur... Zullen de zeven geitjes ook dit keer samen sterk staan? Zouden ze toch de deur openen, omdat de Wolf het hen zo lief vraagt? Of zijn ze hem met een plannetje te slim af?
Onze eigen productie.