inkleurtekening

Wat spelen we dit seizoen?

Oktober 2019 - DE SCHONE SLAAPSTER

Data: zaterdag 12 oktober, zondag 13 oktober, vrijdag 18 oktober, zaterdag 19 oktober en zondag 20 oktober. Vrijdag om 19u30, zaterdag en zondag om 15u.
Waar: Mark Liebrecht Schouwburg - Mortsel
Leeftijd: Van 4 tot 104 jaar
Van: Vera Morris
Vertaling: Marianne Kemmer
Regie: Tim Berghmans
Korte inhoud: Koningin Sofia en Koning Rudolf zijn heel blij met de geboorte van hun dochtertje. Maar wanneer ze beslissen om Ellendia de heks niet uit te nodigen op het feest, spreekt deze een verschrikkelijke vloek uit. Op haar twaalfde verjaardag zal Doornroosje zich prikken aan een spinnewiel en sterven. De goede heksen brengen heel het paleis in slaap om aan de vloek te ontsnappen. En dan is het aan Alexander, de beste vriend van Doornroosje, om zijn leven te wagen. Want Ellendia laat zich niet zomaar dwarsbomen!

Maart 2020 - KULDERZIPKEN

Data: zaterdag 14 maart, zondag 15 maart, vrijdag 20 maart, zaterdag 21 maart en zondag 22 maart. Vrijdag om 19u30, zaterdag en zondag om 15u.
Waar: Mark Liebrecht Schouwburg - Mortsel
Leeftijd: Van 6 tot 106 jaar
Naar het verhaal van: Hugo Matthysen
Regie: Bjorn Anthierens
Korte inhoud: Koning Jozef wil op pensioen, en daarom moet zijn dochter trouwen. Bovendien zal hij zelf een man voor haar uitkiezen. Dat wil prinses Prieeltje natuurlijk niet, want ze wil zelf bepalen op wie ze verliefd wordt. Zo blijkt die simpele boerenjongen die savooikolen verkoopt heel wat interessanter dan die gladde baron. En dan heb je ook nog Moe Duivel en haar zoon die op de loer liggen om alles in de war te sturen … Een doldwaas verhaal in een sprookjesachtige kasteelsetting!
Onze eigen productie.