inkleurtekening

Wat spelen we dit seizoen?

Oktober 2020 - HARLEKIJN ZOEKT WERK

Data: zaterdag 17 oktober, zondag 18 oktober, vrijdag 23 oktober, zaterdag 24 oktober en zondag 25 oktober. Vrijdag om 19u30, zaterdag en zondag om 11u en 15u.
Waar: Mark Liebrecht Schouwburg - Mortsel
Leeftijd: Van 6 tot 106 jaar
Auteur: Antonio Marenzo
Vertaling: Bernadette Damman
Regie: Tim Berghmans
Korte inhoud: Dit is het verhaal van Arlecchino, een jongen die naar Italië reist om daar te gaan werken, maar op heel wat onwil stoot van de plaatselijke bevolking. Maar gelukkig krijgt hij ook vrienden aan zijn kant. Een vrolijke familievoorstelling over jong en oud, blijven staan of vooruitgaan, luisteren of niet willen stoppen met praten.

Maart 2021 - NELLO EN PATRASCHE

Data: zaterdag 13 maart, zondag 14 maart, vrijdag 19 maart, zaterdag 20 maart en zondag 21 maart. Vrijdag om 19u30, zaterdag en zondag om 15u.
Waar: Mark Liebrecht Schouwburg - Mortsel
Leeftijd: Van 5 tot 105 jaar
Naar het verhaal: A dog of Flanders
Van: Ouida
Tekst en regie: Tim Berghmans
Korte inhoud: Nello en zijn grootvader leven arm maar gelukkig in een kleine hut, op een boogscheut van de grote stad, Antwerpen. Op zijn dagelijkse tocht naar de markt in de stad vindt Nello de achtergelaten hond Patrasche. Ze worden meteen de beste vrienden. Wanneer ze dan even later Aloïs leren kennen, zijn ze elke dag met z'n drieën. Maar de hardvochtige molenaar staat elke maand klaar voor de huur, dus Nello wil wat bijverdienen door zijn tekentalent te gebruiken, naar zijn grote voorbeeld: Rubens! In de stad wordt een tekenwedstrijd georganiseerd. Zal deze hun leven voorgoed veranderen?
Onze eigen productie.