inkleurtekening

Wat spelen we dit seizoen?

Oktober 2022 - HET VERHAAL VAN PIETER KONIJN

Data: zaterdag 1 oktober, zondag 2 oktober, vrijdag 7 oktober, zaterdag 8 oktober en zondag 9 oktober. Vrijdag om 19u30, zaterdag en zondag om 15u.
Waar: Mark Liebrecht Schouwburg - Mortsel
Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Naar het verhaal: The Tale of Peter Rabbit
Van: Beatrix Potter
Bewerking: Lynn Stevens
Vertaling: Lynn Sotthewes
Regie: Tim Berghmans
Korte inhoud: Pieter Konijn is een ondeugend en ongehoorzaam konijntje. Hij en zijn drie zusjes moeten moeder plechtig beloven nooit in de tuin van meneer Grijpgraag te komen. Maar Peter doet dat toch ... Meneer Grijpgraag krijgt hem te pakken! Gelukkig kan Pieter ontsnappen, maar hij verliest wel zijn jasje met daarin de kaartjes voor de kermis voor het hele gezin. Pieter wil die kaartjes erg graag terug, en rekent daarvoor op de hulp van zijn vrienden en Lucie, de kleindochter van meneer Grijpgraag. Maar dat is misschien gemakkelijker gezegd dan gedaan!

Maart 2023 - ROODKAPJE, EEN BEETJE ANDERS

Data: zaterdag 11 maart, zondag 12 maart, vrijdag 17 maart, zaterdag 18 maart en zondag 19 maart. Vrijdag om 19u30, zaterdag en zondag om 15u.
Waar: Mark Liebrecht Schouwburg - Mortsel
Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Van: Raymond De Bruyne
Naar het verhaal van: de gebroeders Grimm
Regie: Björn Pribil
Korte inhoud: Roodkapje woont met haar moeder in het grote sprookjesbos. Net zoals het verhaal het wil, wordt ze op een dag naar haar grootmoeder gestuurd met een mandje vol lekkere koekjes. Oma is immers ziek. Onderweg komt Roodkapje de Wolf tegen. Maar is deze wolf wel zo boos als zijn naam het eigenlijk wil zeggen? En wie zijn die rockende Wolfies? Oma wacht vol ongeduld op dat mandje met koekjes. Komt Roodkapje op tijd aan het huisje, of laat ze zich toch verleiden om het grote bos in te gaan?
Onze eigen productie.