inkleurtekening

Wat spelen we dit seizoen?

Oktober 2017 - DE CHINESE NACHTEGAAL

Data: zaterdag 14 oktober, zondag 15 oktober, vrijdag 20 oktober, zaterdag 21 oktober en zondag 22 oktober. Vrijdag om 19u30, zaterdag en zondag om 15u.
Waar: Mark Liebrecht Schouwburg - Mortsel
Leeftijd: Van 4 tot 104 jaar
Van: Don Difonso
Regie: Erik Schoepen
Korte inhoud: De Keizer, bedroefd door het verlies van zijn enige kind, is zwak en verbitterd geworden. Enkel Kang, zijn trouwe dienaar, kan hem troosten. Maar opgelet! Zijn neef, Lord Xing Mu en zijn vrouw, Lady Tai Ming, hebben een plan om hem weg te werken. Maar hoe konden zij weten dat het lied van de nachtegaal en de trouw van een eenvoudig keukenmeisje de Keizer kunnen helpen om opnieuw te beginnen? Reis mee naar China en ontdek het samen met ons!

Maart 2018 - DE KLOKKENLUIDER VAN DE NOTRE DAME

Data: zaterdag 17 maart, zondag 18 maart, vrijdag 23 maart, zaterdag 24 maart en zondag 25 maart. Vrijdag om 19u30, zaterdag en zondag om 15u.
Waar: Mark Liebrecht Schouwburg - Mortsel
Leeftijd: Van 6 tot 106 jaar
Naar het boek van: Victor Hugo
Regie: Bjorn Anthierens
Korte inhoud: Het beroemde verhaal van Victor Hugo over het meisje Esmeralda en haar geitje Djali die door de straten van Parijs zingen en dansen, en die zonder ze het weten in een web van verlangens, leugens en bedrog terechtkomen. Esmeralda wordt halsoverkop verliefd op de knappe Phoebus, maar is hij wel goed voor haar? Claude Frollo, de aartsdiaken van de kathedraal, wil ook niets liever dan aan de zijde van Esmeralda zijn, maar wil zij dat wel? Quasimodo, de lelijke bultenaar, luidt dagelijks de klokken van de Notre Dame, en slaat dit allemaal gade. Dit kan hij niet zomaar laten gebeuren!
Onze eigen productie.